Ledsen....

för världens minsta skitsak kan man tycka, men nu har jag ingen kontroll igen, mina ögonbryn håller sakta men säkert på att trilla av igen. Va fan då för? Kan det inte bara ta slut nu tack. Har jag inte gjort mitt? Kan jag inte bara få ha ögonbryn som ALLA ANDRA....

Kommentarer

  1. Det är ingen skitsak. Förstå verkligen att du är ledsen och dyster, det ska ju vara slut på sjukeriet nu.. Lider med dig din stackare..

    allt-flyter-Karin

    SvaraRadera
  2. Har skickat meddelande till dig! Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Är du säker?? Växer de inte bara jävligt sakta?? Typ några feta konstiga strån som först kom i utkanten ( mot öronen;) och som sedan ramlat av?? Så är det för mig men nu kommer det små rackare där. Men det växer långsammare där än på någon annan del av kroppen måste jag säga.

    SvaraRadera
  4. Jag förstår att du är ledsen. Hur mycket ska man tåla? Jag är så lycklig att mina ögonfransar äntligen börjat växa. De är inte så långa, men de är ganska många nu. Man ser och känner sig mycket piggare när man kan måla ögonfransarna igen. Har du frågat någon "expert" om detta? Kan det vara så oberäkneligt? Jaha, då får man se om man får behålla sina ögonfransar och ögonbryn eller de ska trilla av igen. Hoppas att de kommer nya(som stannar)ögonbryn snart igen. Har du märkt något på ögonfransarna också?

    SvaraRadera
  5. Nä, usch så tråkigt.... Förstår att du är ledsen, det skulle jag också vara om jag hamnade i den situationen. Hoppas resterande fransar bestämmer sej för att stanna hos dej och bara bli fler!

    SvaraRadera
  6. Det ska komma tillbaka tydligen.... men... fan. Nu e jag less på det här bajset.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg