Bettan

Gammal dam 

Behöver en smörjning. Jävla cykelhelveteväxlar... mmm hon behöver besöka farbror doktorn. Men nu har hon rullat i tre år utan en enda putsning så det är väl på tiden. Jag cyklade med en kompis i morse, någon timme, någon/ra mil. Jag har varit rätt mör efter det, skönt, underbart att vara trött efter träning och inget annat!
Skriften är klar, jag har skickat in den, nu får vi se hur det går...  Skönt att det är klart :D Även om det blir lite mera jobb på den så är skelettet klart.

Idag har jag shoppat igen, det är så mycket roligare när dom där jäkla kortison kilona är borta, livet blir så mycket enklare! Nu har jag snart en ny garderob, så nu får det vara nog ett tag. Min lilla tjej fyller sju år på fredag, så jag tog en vända och shoppade lite 7-års presenter också. Svårt att förstå, hur kan hon vara sju år? Det är jäkligt märkligt.... men det händer, ja, på fredag händer det. 7 år... galet. Galet...
Och på måndag nästa vecka börjar hon ettan ...Wow. Jag har i alla fall gjort en riktigt bra sak här i livet, och jag är grymt nöjd med resultatet!
Vi ska åka på en resa i höst/vinter.... det har vi båda förtjänat. Jag för att jag varit sjuk, och hon för att hon stått ut med sin sjuka mamma på ett makalöst sätt. Jag har bara svårt att bestämma mig.... antingen Gran Canaria, Mallis eller Rhodos... sen började jag drömma lite och funderar på om vi ska vänta och köra en längre resa, då är det just nu Jamaica, Dominikanska Republiken eller Maldiverna som är på tapeten.... tål att tänkas på, men det ska bli en tjejresa för mig och min donna.

Någonstans mellan ett och två. Redan i ett par klackisar och med handväska i högsta hugg. Det håller i sig!

Härligt med snor... någonstans mellan två och tre år..

Enligt datorn ska hon snart fylla tre här... undrar om det verkligen stämmer (bilder jag fått från dagis när hon slutade där, de hade tagit över 1000 bilder som vi fick när hon slutade, det är ju ovärderligt att ha!)

Fyra år o några månader, käkar pizza i Egypten :)

Nyss fyllda fem, hon var i USA och fyllde år det året. Här har vi kusin Jack skapligt nybakad också :)

Kvällen hon fyllde 6 år. 

Jag tycker det ska bli skönt att hon kommer hem efter semestern med pappa och det blir normala varannan vecka schema igen. I miss her a lot...  Ska bli skönt med det vanliga livet, hämta/lämna på skolan, jobba, och allt annat som ska göras varje dag. Ja, jag längtar efter lite rutiner och ordning :)

Den här helgen hade jag sen tidigare bestämt att jag bara skulle vara hemma, vad som än hände, skulle jag stanna hemma ... det gjorde jag. Skönt, men gud va lång en helg hemma själv kan vara? Jag skrev klart det jag skulle skriva på fredag kväll... sen har jag.. stökat till (jo, jag har ju shoppat också;) och cyklat en sväng, det är vad jag gjort i helgen. Snacka om avslappnad och utsövd. Redo för jobb i morgon, och första läkarbesöket hos onkologen på tisdag. Jag undrar lite samma sak som alla andra undrar och som är den frågan jag får allra mest just nu "Ida, vad händer nu då?" Ja, det undrar jag med. Jag är väl frisk, och ... ja, jag ska väl fortsätta vara det, jag vet inte hur dom checkar mig sen, men jag hoppas dom gör det, på det sätt som är bäst....måste fråga hur jag gör för att få ett nytt bröst också. Sätter det på frågelistan ;)
Grekisk yoghurt, godare än den turkiska tycker jag. Lär mig nått varje dag!

Hade i grejs i håret och kammade sen.. hehe, första kamningen sen jag blev av med håret. Jag höll på hur länge som helst, va härlig känsla, KAMMA HÅRET liksom ;D

Så fort jag gick ut på balkongen i går så kom ett moln... varje gång! Det var inte meningen att jag skulle vara i solen helt enkelt. Jag tror lite på det där med "mening"... eller så gör jag det inte....

Kommentarer

  1. Härligt att man kan komma in i de gamla rutinerna och att det fungerar. Så fin dotter du har, ni är SÅ värda att resa på semestern. Jag har också ett augustibarn Tessi, hon blir 19 den 27:e Ang. uppföljningen efter cancern så ha inte för höga förhoppningar om kontroller, de flesta blir hänvisade till VC.

    SvaraRadera
  2. Wow! Vad fin du är i ditt korta hår och att du kan kamma det är ju ganska så otroligt. Som det måste ha växt under denna korta tiden.
    Jättefina bilder på din lilla flicka, tur man har barn som sprider glädje när man behöver det som mest...Apropå efterkontroller. Jag fick reda på att det endast är ny mammografi som görs. Tycker det känns lite läskigt eftersom det lika gärna kan finnas på andra ställen. Men tänker man efter så kanske det är bäst så, att man ser sig som frisk och söker vård om man känner att något är avvikande. Men kanske hade jag föredragit ett helkroppsscanning en gång om året ändå.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Fin du är i kort hår, du passar i allt :)

    Hoppas du och H får en fin resa, varthän det än barkar! här i familjen funderar vi oxå - vi är definitivt värda det!

    KRam:9

    SvaraRadera
  4. Måste bara säga att du är skitsnygg i ditt korta hår. :)

    SvaraRadera
  5. Åh vad härligt med en sjuåring i huset snart ! Ang resmål så sitter jag och tittar på Indien (Goa) eller Mexico i januari.. Tror vi alla drömmer om belöningsresor nu..Men jag vill också kamma håret innan jag ger mig iväg ; )

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg