Franska PIP silikonimplantat

Som jag har i min kropp, har tidigare varit i blåsvädret .... Nu kommer nya rapporter, och nu kommer ordet cancer in i samband med dessa implantat. Läkemedelsverket rekomenderar att man tar ut dem.....Det här känns inte bra, dom måste ut.

Kommentarer

  1. Hej Ida, har inte kommenterat din blogg på länge, men vill nu passa på att önska dig en Riktigt God Jul!!! P.s håller med dig, ta bort tuttinläggen:) Kram Marie

    SvaraRadera
  2. Nejmen usch, stackars dig att behöva höra det också! Förstår att du blir rädd och känner obehag, ingick ingen försäkring som täcker kostnaderna för problemet?

    Önskar dig en riktigt God jul, kram Bubbel

    SvaraRadera
  3. Hej fina du!
    Jag tycker att du gör rätt som tar ut dem.
    Det finns viktigare saker i livet än utseende.

    Kärlek till dig idag,
    och GOD JUL!

    SvaraRadera
  4. Funderar på om dom är orsaken till att du fick bc. Ta ut dom och kräv att få nya implantat.

    Kram och God Jul

    SvaraRadera
  5. Förstår om du är orolig.
    Hoppas du ändå får en god jul med nära och kära, kram Annika

    SvaraRadera
  6. Ja jag är orolig att de har med cancern att göra. ... De skriver att det inte är fastställt att de kan ha orsakat cancer, men jag gjorde dessa 2009 och min onkolog sa i dec 2010 att min tumör kan ha funnits innan men inte säkert. Jag hade obefintliga bröst, så att ta ut drm och inte ersätta är inte aktuellt. Men jag ringde kliniken då jag haft problem sen jag gjorde dom, och dom lovat att lösa problemet. Redan då fanns det tecken på att de var farliga och de säljs inte längre alls till vissa länder, då sa jag att om ni ska fixa problemet vill jag ha andra implantat, men svaret var "vi har inte haft några problem, då får dy betala nya". Glöm det ! Det stället går jag inte tillbaka till, jag lägger hellre 50 lax på nya och hoppas att dom oxå kan göra det som fattas på "cancersida".

    SvaraRadera
  7. Alltså på en annan klinik! Det finns bra ställen i Sthlm, men det har med kirurgen att göra, och alla kirurger är inte bra på allt.., den här gången ska det fan bli bra, nu får det räcka med operationer känner jag, men det är nog nästa steg hur som helst, tänker inte gå runt med ev cancerbomber i brösten. Det vågar jag inte chansa på.

    God jul till Er alla! Vi har haft en super bra dag.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Hejsan! Jag fann precis din blogg. Jag har samma inlägg som dig. Detta är hemskt och höra.
    Kämpa på...tycker inte man ska behöva bekosta något själv?!!

    God fortsättning..

    /Lisa

    SvaraRadera
  9. Lisa, tänker du ta ut dem? Vågar du skriva var du fick dom?

    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg