22 decmeber

Idag, åttonde december 2010 blev jag av med mitt vänstra bröst. Hög och härlig på morfin nått dygn, minns inte ett skit, men det stämmer, jag har bara en ratt, fortfarande.....

På min systers och ex's födelsedag. Då ska jag på röntgen och ultraljud. Det är två veckor kvar.... två låååånga veckor. Ringde idag och frågade om de kunde ge mig tiden för det eftersom jag inte hade fått kallelse i går, men de kunde inte se deras tider, det är olika avdelningar. Men hon kunde se att det gått en remiss till mammografin, och det stod "känner något, vet inte om det är i bröstvävnad eller axillutrymning "(? vad är det, måste ju vara typ lymfkörtlar?)
Ja ja.... "känner något".... ogillar klangen i dem orden i detta sammanhang. Klart det inte är "något" .... inte nått dåligt i alla fall, men, jag är orolig. Återigen tror jag inte att det är nått, det går ju inte att tro det liksom, men det går heller inte att tänka på vad som händer OM det är något dåligt. Det är liksom sådan stor skillnad mellan bra och dåligt, det är så svart eller vitt, så mkt leva eller dö. Det är omöjligt att inte vara lite orolig. Hatar att det här kommer nu. Jag ska ju för fan ha jul. Det kan ju vara rena rama semestern
med sandstrand och turkost vatten där i armhålan, men bara för att jag inte får veta om det är det eller brinnande helvetet så förstörs lugnet fram till jul. Hoppas verkligen jag får en grymt fin julklapp den 22/12. Nu får det vara nog, på riktigt. Det här gör mig så trött... vill bara gå i ide, sova och vakna när det är sommar och allt det mörka är ljust. Sen när det visar sig att allt e grönt och lugnt, ska man vara orolig fram till nästa kolla då? Livrädd en gång om året? Fan... hur känns det för er som gjort det här ett par gånger nu, blir man lugnare för varje gång det är sandstränder på monitorerna?
Säkert är jag orolig i onödan också, such a fucking waste.......

I år SKA vi fan ha en fin jul. En som jag kan komma i håg. Jag minns inte ett skit från
den förra året, mina tankar var fullt upptagna av cancer. Det ska INTE få förstöra en jul till.
Kolla på den här tjejen. Det finns ingen större kärlek i hela världen, herregud vad jag
älskar mitt barn. 



Kommentarer

  1. nej håller med dig nu får det räcka med cancerskit! nu får det vara bra i dubbel bemärkelse!
    Styrkekram till dig
    Annica

    SvaraRadera
  2. Nu har jag öppnat din samling...kram

    SvaraRadera
  3. Jag förstår att dina känslor är minst sagt lite omtumlande just nu....Håller tummar och tår att allt ser bra ut! Kram Annica.

    SvaraRadera
  4. Ärrvävnad efter axillutrymning. Så är det. Bra ändå att din doktor är nitisk...
    Ni kommer att få en fin jul, du och din ljuvliga dotter!!

    Kram,

    Anna J

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg