Why wait for the perfect ending when all you need is the perfect hours

Ja. Njut av dom perfekta timmarna. Vem vet hur saker och ting slutar. Ingen.

Idag är en sämre dag. Jag har bomull i huvudet, lite illamående och känner mig full med gift. Samtidigt som jag bara vill sova så ger mig cortisonet ingen ro alls... och den gör mig sugen på att äta  oavbrutet men inget smakar bra. Pest eller kolera.

Känns som igår att sitta framför "malou efter tio"... denna vecka pratar dom om "livet efter cancer" så passande...
Det är högt och det är lågt. Det är sorgligt och det är glatt...

Idag pratade de med den glada kvinnan (Pamela Andersson?) som är eller var redaktör för någon av de "må bra" tidningarna som vi har här i Sverige, som i 3 år levt med en hjärntumör. Den har stått still (och till och med minskat) i ett år och hon är ganska säker på att det har med träning att göra. Jag har sett henne i olika medier genom åren och tänkt att man greppar väl efter alla halmstrån och nästan blivit lite provocerad för jag upplevde att man kanske inte alltid kan välja, men hon fick det att låta så satans enkelt att springa en mil trots att man är full med gift och mår skitigare än någonsin. Idag kände jag lite mera att jag förstår hennes insikt och tanke på hur träningen hjälpt henne. Kanske mera på insidan än något annat.

Jag borde verkligen gå ut på en promenad, men jag vill inte. Jag vill verkligen inte klä på mig, jag orkar inte klä på mig...Var ska man hitta orken. Nu vet jag att det här är bara smekmånaden... jag kommer att må så jävla mycket sämre. .. jag kommer vara nästintill förstörd om någon månad. Var hittar folk styrkan. Jag känner den berömda nedstämdheten komma krypande, det är cellgifterna, den trycker bort alla bra tankar och glada känslan för det jag tycker om och bryr mig om, och jag känner att den är endast kemiskt framkallad. Det är inte för att jag är ledsen, det är för att gifterna tömmer mig på dom. I morgon är en bättre dag?

This is the shit on earth.

Kommentarer

  1. I morgon är en bättre dag, absolut!! Ta en liten promenad, kanske två små och det kan kännas bättre. //Ullis

    SvaraRadera
  2. Tog en längre och blev pigg och glad. Städade lite tom :) Sen somnade jag dock. Planerar en kortare promenad ikväll igen. Mår ju faktiskt mkt bättre när man rört sig, iaf ett tag. Tack för pepp Ullis!

    SvaraRadera
  3. Cellgiftsdepp är inte att leka med :( men du vet ju att det går över. Kommer kännas bättre i morgon! Hoppas att kortisonet låter dig sova i natt. Godnatt fina du! ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja... det får gärna gå över NU.. PUSS

      Radera
  4. Promenader var mitt livselixir under beh. 1h om dagen var ett måste o jag såg det som mitt "arbete att gå till" för kropp o själ, men också härligt såklart, utom de dagar jag var riktigt risig, då var det sängläge.
    Så promenera du så mycket du orkar! Heja!
    Stor kram!
    Annica A

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är så jäkla lätt att lägga sig i sängen i stället. Idag har jag gått och det var både jobbigt och gick långsamt, men väldigt skönt ändå när det väl var klart :)

      Radera
  5. Vet inte hur länge jag har följt din blogg och har nog kommenterat förut. Blev så glad när du var frisk och tänkte: Yes!
    Du verkar vara en sån fighter och ser glädjen i små saker så jag tror att om cancern backar av ren vilja så är du snart frisk.
    Förstår att det måste vara så psykiskt tärande när man får reda på att den kommit tillbaka. Ville bara säga att jag tokhejar på dig! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för att du hejar på mig! Jag behöver verkligen det! Kramar

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg