Elefantöra och annan misär...

Kanske lite morbid, men jag är nöjd med den. Tanken var inte att det skulle bli ett kors, och inte heller ett rosa band.. det bara blev. Kanske just the state of mind. 

Elefantöra
 Nja, ja. Illamående på en skala i förrgår direkt efter behandling var 10/10 så var gårdagen en 9/10 och idag en 8/10 så jag mår inte bra men inte heller värst. Det borde luta åt att jag iaf efter helgen kan börja leva lite smått.
Fortsätter med mediciner mot illamående men det hjälper ändå inte. Tar det mest för att jag ska kunna visa att jag gjort ett försök.
Har inget att skriva, mitt liv är på alla tänkbara sätt tråkigt just nu. Inget vin, inget socialt liv. Men jag vet att jag kommer igen. Skam den som ger sig.

Börjar bli sugen på att blir sugen på vin. 
Till höger ser ni retroväxten "elefantöra" och är någon sugen på sådana så har jag massor. Det här är det märkliga med att gå hemma hela dagarna.. jag ser saker. Jag planterar om... jag tänker på saker jag aldrig tänkt på förut. .. Min "växter" är ingen prio i mitt "normala" liv. Nu får dom lite kärlek.


Kommentarer

  1. Hej! Började läsa din blogg då jag själv fick bröstcancer i höstas. Läste allt jag kom över med fullt ångestpåslag. Och sen förstå att du fått tillbaka det, vilket är en vidrig sak att upptäcka och att gå igenom igen. Kan inte ens ta in det. Men vilket intryck du gör med dina texter och dina fantastiska målningar - det ger i alla fall mig en styrka och mycket hopp. Jag hoppas verkligen att du snart ska må bättre! Kramar Cecilia

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg