inget är onormalt... men inget är heller normalt

Nej, det är inte rött... inte varmt, inget fel, kanske lite vätska... normalt att det gör ont.
Men den här helgen har inte varit rolig någonstans, jag har haft så jävla ont rent ut sagt, i morgon måndag måste jag ringa bröstcentrum och be någon, vänligen men bestämt, att lösa detta lilla problem. Smärtan liknar mest sendrag. När jag inte har något tryck i armhålan har jag denna smärta som då liknar sendrag. Jag är helt handikappad. Tills i dag har det inte gjort ont när jag ligger ner, nu har även detta ändrats. Tycker hela bröstet ser jättekonstigt och deformerat ut. Suck.

Som jag förstår det hela så har jag mitt återbesök den 25 augusti, då ska jag träffa kirurgen som pysslat runt där inne, de har även då veckan innan haft konferens och denna dag ska jag få veta om det blir strålning... eller cellgifter, eller båda, eller inget. Väldigt svårt att planera livet måste jag säga, men det är väl helt normalt att man inte vet alls vad man ska pyssla med om en månad. Hur som helst, blir det någon form av behandling så ska den då starta ganska omgående efter den 25.

Oh well. Om bara smärtan kan dra åt helvete så har jag ju lång semester :D

Hoppas alla i cancerbåten där ute på havet har en så fin sommar som möjligt <3 p="">

Kommentarer

  1. Man tröttnar rätt snabbt på att ha ont 😞 Hoppas du får bra hjälp imorgon! 🌸🌸🌸 Zoo keeper

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur? Jag är så trött, jag har liksom blivit helt fysiskt slut. Jag vill bara sova och vakna upp hel. Fick olika morfinpreparat men hittills hjälper dom inte :( Kramar till dig!

      Radera
  2. När jag gjorde axillarutrymningen så fick jag träffa en sjukgymnast innan hemgång.
    Hon berättade att man kan få sendrag ut i armen ända ner i fingerspetsen.De kallade det för pianosträng. Jag drabbades någon vecka efter op. Armen blev helt obrukbar och gjorde riktigt ont. Boten var att några gånger per dag lägga sig ner och lyfta armen bakåt rakt över/vid huvudet för att tänja senor och muskler. De första dagarna var jag tvungen att ta den andra armen till hjälp med att lyfta en liten bit,armen lydde inte alls! Med envis träning så gick det till slut! Lycka till!
    Marie-Louise

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja armen är ju lite trasslig, men detta är ett sendrag som inte släpper, och att ens försöka sträcka på den är inte möjligt, det är en smärta som inte går att beskriva. Nu har jag fått veta att det är en nervskada, det känns superjobbigt, för jag skulle vilja stretcha så att jag inte blir stel och konstig men jag kan inte röra på överkroppen praktiskt taget.. trött så trött på det här nu. Skönt att du blev bra i armen! Det känns så avlägset nu :(

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg