Hur går man vidare?

För många som unga får cancer, vissa av oss lever vidare och tom kan leva som de gjorde tidigare, för vissa går det inte lika bra. Ni kanske har hittat till Jennys blogg "Jennys tankar och reflektioner" , hon kämpade ett par år och förlorade kampen nyligen. Några fler som förlorade något är hennes man Lars och deras barn. Här skriver Lars om hans känslor och hur de går vidare. Jag vill puffa för bloggen för att jag tror det är viktigt att förstå hur det är att vara den som ska ta hand om livet efter, förklara för sina barn och ... ja, leva vidare helt enkelt.
Det finns så enormt mycket människor som drabbas av cancer, på varje cancerpatient finns en hel hög människor som också går in i dimman, dom som ska vara starka och stötta, som sedan får sopa upp bitarna, ibland helt på egen hand.
När man läser det här blir man så där djupt olycklig över att cancer finns och väldigt frustrerad över det faktum att man inget kan göra. Men det väcker också funderingar och kämparglöd, det måste ju finnas bot, var ska vi finna det? Skänk en peng till cancerfonden och hjälp till att komma närmare målet. Det går bra att skänka i vilken insamling som helst, tex min till höger här, eller gå in på vilken "cancer blogg" som helst, nästan alla jag vet har en insamling, mot samma mål!!

Här är Lars blogg "Resten av livet"

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg