Hästar och bröst





Så här började det. Mamma fick en åsna i 30-års present av min morfar. Sen utvecklades det till ett riktigt intresse och ledde till ett antal hästar i varierande storlek.




Ja, dom två stora grejorna just nu. Min kära dotter har börjat på ridning, jag ringde henne efter första passet och hon började med att säga "snälla mamma kan jag få fortsätta i höst"... nått i mitt gamla hästhjärta gjorde en frivolt. Har inte vågat kolla vad det här kalaset kommer kosta, räknade lite snabbt i huvudet och kom fram till "hutlöst", men det får det vara värt.
Nu är det bara jag kvar då... jag ska också börja rida :)



Bröst... för Er som lästa lördagens DN så förstår ni vad jag menar. Det är sådant totalt jävla kaos runt dessa imlantat att man inte orkar läsa längre. FORTFARANDE inte ett ord om cancer... och inget ska kunna hända, men tusentals kvinnor har blivit sjuka av den här industrisilikonen. Sorgligt. Jag har tagit tag
i det och fick den första lediga tiden för ett snack på kliniken som är den 29 mars?! Snacka om att de har att göra nu... de byter ut eller bara tar ut implantat på löpande band.

Så alla mina hästvänner, var köper man prisvärda hästprylar? Som hjälm, ridbyxor, stövlar... på min tid fanns Hööks, det finns säkert inte ens längre... ? Måste fördjupa mig i detta nu. Vad i hela friden gjorde man innan internet fanns? Reste land och rike runt?

Så här hade vi det i Estocolmo i går. Kan man säga att vi ändå tillslut fick vinter. Jag gillar det INTE, men jag är ändå glad för dom som har väntat på den. Var så god -18

Kommentarer

  1. Godmorgon, Hööks lever ännu! På Blocket och Tradera kan du fynda billiga grejer.

    Jäkligt läskigt med de där implantaten... Fattar bara inte hur de tänker. Sätta in sådan skit!

    Ha en skön söndag!!! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Jodå Hööks finns och vill man få en ännu lägre summa på prislappen finns Börjes i Tingsryd. Har köpt vinterjacka o täckbyxor därifrån och min reflektion var att de verkar ha stora storlekar.

    Såå kul att ni börjar rida !

    Själv har jag just anmält mig till ridläger på Strömsholms ridskolehästar i juni, hopp o dressyr, ser fram emot detta men man får blunda när man betalar..

    SvaraRadera
  3. svårt de där med bröst,jag väntar på en informationsdag i Linköping om rekonstruktion,förmodligen kan dom inte få till nåt snyggt på mej men om de går så känns det svårt at veta vad som ska sättas in,vill ju gärna inte ha en sjukdomsrepris =)
    Hästar kan jag inge tips om,är mest rädd för dom där stora djuren...

    SvaraRadera
  4. Min tjej vill också börja rida men hon får vänta nåt år till. Hon är 6 år nu. Och visst blir man som gammal hästtjej glad att hon vill men jo det kostar ju.

    Jag saknar det massor och skulle gärna börja igen om tid och pengar fanns.

    Hööks finns kvar och Börjes med tror jag. Synd att du inte bor nära Gekås. Där har de bra priser på hästgrejer. jag kan kolla lite priser om du vill när jag åker dit på onsdag. En sommarutflyckt för dig i sommar kanske. :-D

    Hoppas du får ordning på bröst och bra svar då.

    kram
    Mia (svaneholmskan)

    SvaraRadera
  5. Åhhhh, vad glad jag blev av ditt inlägg!
    Vilken livslust och sååååå söt åsna!
    Lycka till!
    Kram Åsa <3

    SvaraRadera
  6. Hööks finns i kungens kurva sen har vi all second hand som finns tex gröna villan i älsvjö. Där köpte jag allt till min dotter.

    SvaraRadera
  7. Det är helt galet det där med implantaten.
    Jag hade en vän på besök i helgen som ska byta ut sina, eftersom att hon har den "farliga" varianten, för det är så jag kallar den. hua..

    kraam

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg