Inte nervös

.. jag va sjukt nervös förra veckan när jag trodde att jag skulle få veta vad som skulle hända. .. jag fick ju inte veta ett skit, det blev något slags antiklimax och nu skiter jag fullständigt i vad som händer. Idag kan jag inte ens minnas vad jag var så nervös över. Har redan bestämt att det omöjligen kan bli cellgifter, det fanns en micrometastas.... man till och med hör ju hur jävla microliten risk det är, och de har ju verkligen inte haft någon direkt brådis att få in mig direkt....

Just nu går jag mest och surar över att jag inte får veta vad som händer, det jag är nervös över, eller mest ledsen över egentligen är att jag kommer behöva hormonbehandling igen (mot den östrogenkänsliga cancern) och det var ju ingen rolig historia... och sen måste jag få herceptin var tredje vecka (dubbelblockad mot cancern som var HER2 positiv) och den feting sprutan gjorde ont som fan och tar 5 minuter med kanylen i benet, vilket är en skit sak, det jobbiga är att jag måste gå P53 (cellgiftsavd) på radiumhemmet för att få den, och  DET vill jag inte.
Förövrigt efterfrågas lite jäva energi.. sjukt trött på att vara trött nu. Har halva kroppen full med triggerpunkter, skulle behöva en 5 timmars massage.

Gnäll gnäll gnäll... att jag ens vågar gnälla...

Kommentarer

  1. Testa spikmatta om du har!!!
    Den är toppen på många sätt.
    Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Köpte en foamroller och triggerball igår och har precis letat fram spikmattan. Tack för tips! Hade faktiskt glömt bort den. Det värsta sitter i sätet och höften men spikmattan är väl ändå bra för blodcirkulationen. Kram!

      Radera
    2. Köpte en foamroller och triggerball igår och har precis letat fram spikmattan. Tack för tips! Hade faktiskt glömt bort den. Det värsta sitter i sätet och höften men spikmattan är väl ändå bra för blodcirkulationen. Kram!

      Radera
  2. Jag känner inte mycket av herceptinet, ibland svider det om dom trycker i för fort. Fast jag är ju aningens 'mjukare' än dig om jag säger så så det kanske är därför...? Hoppas de är snälla mot dig imorgon. Och håller dig väl informerad från och med nu!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej det har hänt att jag inte fått ont oxå! En gång... beror nog på hur dom sticker eftersom det är sjukt mycket som ska ut och retar allt i området. En gång var det verkligen vidrigt och den gången är den jag kommer ihåg...så klart.
      Ja jag lär få info idag. Jag orkar inte riktigt bara. Jag är helt orkeskös

      Radera
    2. Nej det har hänt att jag inte fått ont oxå! En gång... beror nog på hur dom sticker eftersom det är sjukt mycket som ska ut och retar allt i området. En gång var det verkligen vidrigt och den gången är den jag kommer ihåg...så klart.
      Ja jag lär få info idag. Jag orkar inte riktigt bara. Jag är helt orkeskös

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg