Behandlingsfri fredag

Spelar håret någon roll? Ja. Man kan gömma sig bättre med hår.
Det är varmare med hår. Det är roligare med hår.
Nu vågar jag iof knappt tvätta håret längre för det rasar så mycket, men ändå. Still going kind of strong.
 


Livet ändå! Behandlingsfri fredag och det är så jävla härligt. Alltså en HELT VANLIG FREDAG, ljuvligt!

Jag jobbar på kontoret hela dagen, älskar. Jag är själv här, alla andra jobbar hemma idag, men att bara knata upp och ned längst korridoren, titta ut och se Stockholms takåsar är för mig värt allt. En helt vanlig dag alltså, när kände DU sist att det var det finaste som hänt? 

Igår gick jag på lunchmeditation, hur svårt var inte det... det där kommer jag att behöva öva på! Jag hann nästan lösa cancergåtan under mina 30 minuter meditation, även om det varit sweet, så är det inte poängen med meditation. Jag är i behov av att lyssna inåt, inte att hitta meningen med livet för det har jag gett upp men att finna styrka i det jag inte kan förändra. 

Jag märker av en tydlig skillnad i min grundinställning till min egen cancersjukdom mellan första och nu tredje och sista gången. Den första gången var det så mycket "fuck cancer", "jag ska överleva", "kick that mf out".. bla bla bla.. iof så trodde vi väl alla att jag kanske skulle lyckas då.

Jag orkar inte med det där nu, jag har accepterat att jag med största sannolikhet inte kommer att "sparka ut den jäveln", jag är trött på att vara en krigare. Det jag kommit fram till är att ingenting annat är förändrat, mitt mål är fortfarande att må bra, med eller utan cancer och det ger mig ett annat lugn.

Tack kontoret för att du finns, tack vädret för att du ger mig sinnesstämningar som svänger hit och dit, tack för en helt vanlig fredag, tack alla mina nära och kära för att ni orkar hålla min hand, och tack mitt allra heligaste H för att du gett mig meningen med livet <3


En dag på jobbet, världsklass!


Kommentarer

Populära inlägg