Tiden går

Vilken satsning det är för rosa månaden i år! Kanske det varit jämt, men jag har inte fattat det. Gillart dock!
Min fina kusin Andrea som pluggar till veterinär i Australien (hur tufft är inte det?!) slår också ett slag för det rosa. Kolla in hennes blogg här !!
Den 14 oktober är det dax att gå in på vårt fina klassiska apoteket  och hämta ett ex av deras tidning med min "rosa" krönika. Tro det eller ej, men det handlar helt otippat om cancer.

Helgen med mina tjejer blev kanon. Vi träffades på Stallis (fint och anrikt hotell i anslutning till Haga Parken i Stockholm) checkade in, sen gick vi en promenad. Vi firade helgen med lite bubbel och snittar innan vi åkte till ett supermysigt italienskt hak i Vasastan och åt middag. Det var så gott och trevligt. Vi fortsatte sen till några olika barer innan vi åkte hem och sov :) Vi startade sen söndagen med härlig hotellfrukost och en lååååång promenad runt Brunnsviken. Härlig helg mao!
Hotellfrukost I like.

Stallis ligger riktigt fint, här följer lite bilder från den långa promenaden 







Detta fina armband fick jag av Rebecca i födelsedagspresent. Jag ÄLSKAR det! 
Startade med en vända i Sture gallerian och köpte ett par nya skor, kvällen till ära. (Nej, dom är inte sköna att gå i... men snygga)

Restaurang Linguini, måste vara här lady & lufsen
träffades, man blir nästan kär bara av att vistas i
denna miljö. 

Sånt här roar mig.... Happy Hour massage.... hehe.

Cosmo

För många kuddar.

Den här helgen har inte gått av för hackor den heller.... en kväll på stan i fredags med besök på Texas Longhorn och sen ut till landet och hälsade på hösten på riktigt. Toppen. Bara ett problem. Jag gillar att vara ledig, och har således lite söndags ångest idag :(
Här följer bilder från min mamma där vi var lördag till söndag.


Det börjar bli kallt... bara någon grad när jag vaknade i morse. 
Jag och mamma tog en promenad






Vad är detta.... vad byggs här ute i skogen egentligen. Kan knappt bärga mig för att se resultatet av detta.

Jag är så sugen på att börja rida igen... men jag är lite bortskämd med egna hästar och grejor att jag inte riktigt
kan tänka mig de alternativen som skulle kunna funka för mig nu, så summan blir väl inga hästar alls... eller så får jag tänka om helt enkelt.

Här har jag väntat på bussen rätt många gånger i mitt liv. Inget jag saknar.



Älskar hösten, det är så vackert överallt. Synd att den är för kort och att den där jävla vintern kommer efter.

Kattungarna börjar bli stora.

Finns lite leksaker att roa sig med hos mormor..

och katter att gosa med.

Innan sömn kommer lek

Slår aldrig fel... aldrig. Tio minuter utanför Norrtälje händer det, varje gång.

Kunde inte låta bli.... här händer det en olycka.. jag ser den tydligt, barnet talar tydligt om för pappan vad som hänt, pappan låtsar som ingenting.... 



Jag har inte så mkt att skriva, så ni får lite bilder i stället. Jag vill också tacka alla som skänkt pengar till min insamling hos cancerfonden. Alla bidrag är värda en varm kram, men jag vill ge ett särskilt tack till den person som skänkt 1000 kronor. Kärlek till Er alla!


Kommentarer

  1. Härliga bilder! Verkar ha varit en fantastisk helg med underbart väder. Vi har också haft ganska skönt väder i Skåne även denna helg. Lite skillnad i temperatur dock. Förra helgen var det sommarvärme. Denna helgen mer normal hösttemperatur, men med solsken. Hur går det med ditt hår? Har du börjat vänja dig vid kort hår? Själv har jag fortfarande svårt att släppa peruken, mer än när jag är hemma, men måste snart ta beslutet att lägga peruken. Känner mig inte riktigt bekväm i det kort-korta.(Även om de få som sett det, säger att det ser fräckt/tufft ut).

    SvaraRadera
  2. Oj vilken fantastisk helg ni har haft. Och vilka fina bilder.
    Här i Älvkarleby var det rätt så kallt. Det var frost i natt. Och nu regnar det... Kram

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga helger o fina bilder !
    Jag fastnade så klart på din lilla hästfundering - Klart du ska prova att rida på ridskola - det finns ju sådana med små grupper och fina hästar. Kolla runt lite !
    Jag red på Väsby ridklubb för 16 år sen.. huga.. då var den trevlig i alla fall men det är väl fel stan för dig..

    Hästar är the shit !

    Kram,

    SvaraRadera
  4. Har via - via - via hamnat på din blogg och följer den allt som oftast och jag kan bara hålla med dig om att många verkligen gör sitt för att bidra med ett strå till stacken. En barndomskompis till mig tillverkar smycken på hobbynivå och hon har lagt upp en en liten kampanj på Facebook (sökord AnnAnnDesign) för att stödja Rosa Bandet. Bara för att. Så många vill bidra.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg