neuLash och hår

Nej, det går verkligen inte. Jag tål inte NeuLash. Det är så sorgligt sorligt .... särskilt eftersom jag ska betala fakturan på det idag... I går testade jag att bara ha på ögonbrynen, dom var svullna, knallröda och kliade hela dagen i går..
Jag tänker lite att jag kanske vänjer mig, men jag ska ut på massa kul den här helgen och det funkar inte att gå runt och se stenhög och eller jätte trött hela helgen (jag blir röd och det kliar under ögat, i ögat och på ögonlocken), dessutom kliar skiten hela dagen efter jag haft på det, trots att jag tvättat mig och smörjt och haft mig. Fan.... fan fan. Jag tycker dock att dom blivit lite.. mjukare, inte hunnit växa nått, men ändå.
Mitt hår behöver inget NeuLash.... Det här med hår... fattar inte det alls. Förstår absolut inte alls hur kroppen tänker där.... undrar om hela hår grejen liksom tappat minnet i samband med cellgifterna.... Sjukt irriterande med allt hår jag fått i ansiktet... jag kommer se ut som jultomten till jul.
Var på Batman i Globen igår. Det var kul!



OK, helt nyvaken, och alltså inte fixat, men det fortskrider,
växandet. Mest på tjocken fortfarande tycker jag, kanske för
att det blir mer och mer lockigt.


Kommentarer

  1. Du kanske reagerade allergiskt mot denna Neulash? Jag vet inte vad det är för jag använder aldrig smink. Ditt hår der fint ut. Jag väntar med spänning att se hur mitt ska bli. Har haft långt hår hela livet. Kram

    SvaraRadera
  2. Det är samma här med ansiktshåret :-(. Helt värdelöst, där vill man ju inte ha något... Tack och lov är det i alla fall ljust. Enligt min läkare kommer ansiktshåret på grund av hormonkalabaliken i kroppen, och enligt samma läkare kommer ansiktshåret att försvinna när mina hormoner återgår till det normala inom några månader. Det ser jag verkligen fram emot...

    Kram från Helena

    SvaraRadera
  3. Vad synd att inte Neulash var bra för dig.
    Jag köpte aldrig något. Känner mig skeptisk, och det kostade så in i.
    Fin e du!

    SvaraRadera
  4. Du har så mycket hår... Och jag är så avundsjuk.... ;) Trevlig Helg!!! Kram Ann

    SvaraRadera
  5. Mycket hår ja ! Du kanske kan styla det a la 50-tal med alla lockarna tuktade och lagda. Spännande att det är så vildsint växande.

    Jag kämpar på med mitt fransmedel men jag glömmer ju bort det 2 kvällar av 3..Blev också rödögde de första gångerna men det har gått över nu peppar peppar.. Fransar o bryn växer men jag vet ju inte om det är av sig själva eller om medlet hjälper till på traven.

    Kram !

    SvaraRadera
  6. Kan tipsa om produkten "Talika Lipocil", upplevde mina ögonfransar som tjockare och lite längre efter ca 3 veckor, och denna produkt är mycket mildare än t ex neulash och revitalash. Sen är även Ricinolja (googla för att se före/efter bilder) känt för att sätta fart på hårväxt såväl på huvud som för ögonfransar :-)

    /Annie

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg