Galan, igen...

Sitter och kikar på Rosa Bandet Galan... Konstigt #1: Känner igen en massa människor....
Konstigt#2: Jag tänker "stackars dom". Konstigt men helt fantastiskt #3: Nu har vi tillsammans snart fixat ihop 5000:- till cancerfonden i min insamling, IGEN! Det är 10.000 totalt med båda insamlingarna. Toppen! Lite till bara!

Kommentarer

  1. Kollade jag med. Satt mest och tänke stackars dem... Utan att riktigt relatera att jag själv har varit i samma sits. Det känns redan så långt bort och skönt är väl det! Nu ska vi LEVA! Ingen vet hur morgondagen kommer att se ut...
    Stor kram på dig!
    // Anna B

    SvaraRadera
  2. Nicolina och Emelie27 oktober 2011 kl. 04:35

    Hej Ida!

    Vi är två sjuksköterskestudenter som läser vårt sista år nu. Vi har precis avslutat vårt examensarbete, som handlar om kvinnors upplevelser av att leva med bröstcancer. I vår uppsats har vi tagit del av 4 bloggar, och din blogg "Oäkta bröst med äkta cancer" är en av dem vi har läst.

    Det har värit väldigt givande för oss att läsa din blogg! Om du är intresserad så vill vi gärna ge dig en kopia av vårt arbete, som ett litet tack =)
    Hör gärna av dig till oss; emlihk09@rkh.se

    Mvh Nicolina och Emelie

    SvaraRadera
  3. Jag såg inte på galan.. har svårt för alla jippon och just bröstcancer känns ju lite vardagligt fortfarande. Men jag stödköper rosa saker för forskningen..
    Ha det gôtt !

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg