neuLash




Ja, tack för responsen, nu är det beställt. Jag bestämde mig för produkten neuLash. Dock måste jag nästa påstå att bilden ovan gör mig lite rädd.... sådana fransar vill jag inte ha, så vi tar det lite lugnt med appliceringen tror jag :) Jag skulle bli så himla nöjd om dom bara kunde bli som förut!
Har inga bra bilder på det, något från den dagen jag blev tvungen att raka av mig håret. Här syns det i af att jag har haft fransar....
Burr... hemska jävla dag.


och så här ser det ut nu.

Lägg till bildtext

Jag vet inte hur lång tid det tar innan jag får grejorna, men jag ska dokumentera det vecka för vecka, sådant här är roligt i min lilla värld :) 

Ok, inte fixat, men det är lockigt nu.... svårt att fixa som jag skrev tidigare... Im not sure what the hell to do.






http://www.neulash.se/

Kommentarer

  1. Oj Ida! Så mycket ögonfransar som du har nu har jag aldrig haft! Din frisyr tycker jag är jättetuff! Säkert många som avundas dig de lockarna och så mycket hår (fast det är kort).

    I dag har jag läst din "krönika" i Apotekstidningen. Mycket bra!

    Kram

    Ingrid Benjaminsson

    SvaraRadera
  2. Hej Ida,

    Skönt att ha dig som skriver, vi tänker ungefär på samma sätt - så då behöver ju inte jag anstränga mig. Bara att sätta sig ner å läsa, och konstatera att: "Jopps, så är det". Håller med om håret. Vaddå rakt uppe på skulten och lockigt runtomkring? Det stämmer nog som Ingrid skrev; att många avundas nog våra lockar.

    Bra krönika och bra att du är på, du syns och vi läser det du skriver.

    Kramar
    Monica Johansson

    SvaraRadera
  3. Du såg inte hemskt utan hår som du skriver.
    Jag har haft många och långa ögonfransar, har tappat det mesta. ögonbryn likså. Jag ser fram emot att se hur jag mitt hår ska växa sen.
    Man säger att håret växer bätre efter cellgifter. Hade du rakt hår tidigare?
    Kram

    SvaraRadera
  4. Men vad ditt hår växer!!! 1 vecka efter sista giftet har jag nu små tunna vita fjun över hela skallen, inte mycket till hår att skryta om än... Fransarna hänger med, ett par iallafall.. men dom är korta och glesa, inte helt lätt att få dit mascaran... Kanske får testa din nya produkt sen! Och du, din krönika var GRYM!!! :) Kram! Ann

    SvaraRadera
  5. Hoppas du fick tag i Lia på Rubb och Stubb kom ihåg att hälsa från mig..jag lovar hon kan trolla hon...jag köpte också New lash få ser hur mina ögonfransar blir om några veckor...skulle vilja skänka bort några av mina tavlor..mössor till försäljning och ge pengarna till cancerfonden..har du några ideer..jag har ju inte så många läsare som du. Har en underbar dag hör gärna av dig hur det går mer håret/kram

    SvaraRadera
  6. Har just fått höra att man kan göra "extensions" även på ögonfransar.. Man klistrar dit extrafransar och sen lär det ska sitta 3-4 veckor om man inte gnuggar för mycket.. Jag avvaktar den egna tillväxten eftersom jag har lite fransar kvar, men om man tappat jättemånga kanske det kan vara intressant ?

    Ser fram emot dokumentationen av fransväxten !

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg