Konstiga val...

Jag gör konstiga val. Kan jag skylla på det senaste året? (Fan det har snart gått ett helt jävla år....)
2009 cyklade jag tjejvättern (10 mil) Det var ingen match, och rätt trevligt faktiskt. Jag tänkte dock att 30 mil, no thanks....kanske kanske halva, 15 mil. Idag tänkte jag det igen när jag var ute och gick med min kompis Karin. Hon sa " jag ska cykla vätternrundan, man måste anmäla sig nu till 2012" och jag svarade typ "jag såg det på facebook, att du raggade sällskap, men fy, 30 mil e för långt " (och samtidigt tänker jag, 30 mil, no fucking way att jag cyklar 30 mil) hon sa nått i stil med "men det är inte så farligt" och nått mera och sen hör jag mig själv säga "Ok då...." ?! What?

På den vägen är det. Jag gillar tydligen att ta beslut jag kommer att få ångra, och testa mig själv, kommer jag att överleva det här, eller kan jag dö nu då? Nähä, inte av det här heller.... jag e en seg jävel.
Suck. Men nu ska jag se fram emot det här, och förmodligen svära varje gång jag måste träna för att inte må riktigt dåligt under de 30 milen på cykel någon gång nästa sommar. Men kanske står man där i mål med snygga ben inför sommaren 2012? Då är det värt det! ;D

Tjing!

Kommentarer

  1. Visst är det mycket roligare att säga ja än nej? Särskilt om man varit tvungen att tacka nej till saker förut.. Men vet du vad, man kan ändra sig också om det blir för mycket ja:n.. eller också är du en envis j.vl och får snyggaste benen 2012 !!

    Lycka till tjejen !

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Nu behöver du ändå inte oroa dig för 30 mil på cykel tunt Vättern för platserna är redan slut. Kanske kan ni åka lite bakom? Jag bor i Jönköping och kan "hålla bar" åt er om ni vill :-)

    /Mia

    SvaraRadera
  3. Åh nej Mia... jag är anmäld och klar... kommer inte ur detta nu. Stannar i din bar, alla gånger! :)

    SvaraRadera
  4. Hej igen!
    Ja, då så! Skyll dig själv :-) Men du har ju varit med om värre saker så det är väl bara att bita ihop. Du ser mig vid första depåstoppet i Jkp. En isande, kall, dunk med rosé kanske kan passa. Sedan rullar sista milen av sig själv!

    /Mia

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg