Ja hur går det egentligen?


Ironiskt av mig att köpa den här, singel som jag är så kan man undra vem jag ska erbjuda en
puss för att få disken diskad? Testar med H och håller tummarna.


Hur går det att jobba heltid 5 månader efter avslutad behandling. Jo, det går bra som fan. Jag är trött, men det är 99% av mina kollegor också, och de flesta har inte nyligen haft cancer. Jag misstänker att mitt huvud är något tillknycklat av cellgifterna, det vill inte riktigt ge med sig, jag får nog helt enkelt lära mig att mitt minne inte är vad det varit. Vet att jag tjatar lite om det, det är för att jag fortfarande hoppas att min hjärna ska läka och bli sig själv, men jag prisar POST IT´s! Länge leve gula post it´s.
Kan vara att jag är trött för den låååångdragna förkylning jag bär på, känner att den liksom flyttar sig i kroppen, nu har jag ont i nacken och axlarna, helt öm, näsan rinner, har den gjort i veckor. Jag brukar aldrig vara sjuk. Det är för trist alltså, hatar det.

Nu har den där jävla PIP gubben som fyllt bla mina silikonimplantat med industrisilikon istället för klinisk läkemedelsgel blivit tagen av farbror polisen. Hoppas den jäveln åker i finkan snabbt som fan. Jävla gubbtjuv. Och jag kan inte låta bli att känna att alla de som använt sig av dessa borde ha tänkt till när de fick värsta vrakpriserna på implantat, snacka om att de måste ha gjort pengar. Nu vet jag inte vad de svenska klinikerna fått betala för ett par implantat, men min klinik har nog varit en av de billigare, tror jag bara för själva implantaten betalade 32 eller 34 tusen, har hört de som betalat mer, fan va de har tjänat pengar, har ingen ifrågasatt hur de kan vara så billiga? Fan vad jag önskar att jag gått någon annan stans och betalat tio tusen mer och fått riktiga grejor.
Det verkar fortfarande som om jag är den enda som fått cancer i Sverige som burit dessa, eller så är det bara så att de personer inte kommit fram. I artikeln i gårdagens DN så står det att de utreder om de tio cancerfall kan vara pga av PIP men jag tror det är i Frankrike, där har 40.000 kvinnor fått dessa, och tio av dem fått cancer. I sverige är det 4000 kvinnor, och vad jag vet än så länge bara jag som råkat ut för the big C. Fy fan alltså om det är dom.
Jag har fortfarande inte orkat boka en tid för konsultation på kliniken där jag blivit grundlurad. Förhoppningsvis är det helt omedvetet från klinikens sida, även om de vetat att det gjort en djävligt bra affär. Det är så svårt att inte kännas sig lurad av kliniken. Det är så mkt JOBB och lidande bakom det här, och är det så att de orsakar cancer så är det djupt djupt olyckligt. Ingen vill ha cancer, ingen.
En kollega till mig sa igår "cancer är nutidens variant av pest"... och jag är beredd att hålla med. Alla får
cancer nuförtiden, det är bara en fråga om när. Förhoppningsvis senare än förr.....



Jag försöker verkligen att inte tänka på cancer och sånt, och det gör jag som jag skrivit tidigare faktiskt väldigt sällan, det är så skönt att nu med facit i handen veta att det går att gå vidare, som den jag var tidigare med några små justeringar bara :) Jag är förändrad, jag är inte den jag var, men samtidigt exakt samma.
Har precis fattat att jag hade flera tumörer i mitt bröst, jag har trott att det var en stor bara, men det var flera olika som vuxit ihop, jag har haft en tumör, och den har spridit sig till fler ställen i bröstet. Tur att den inte gled iväg till andra ställen i kroppen utan höll sig där. Tack tack tack tumören, jag älskar dig för det.

Vi har två inneboende just nu. Ufo och Sigge. Det är min syster Majas katter. De får sin lägenhet stambytt och under tiden ska dessa djur då vara med oss. Jag gillar inte katter, har aldrig gjort, och trodde aldrig jag skulle. Men till min förvåning verkar cellgifterna har gjort nått bra, jag kommer på mig själv med att (fan vad det tar emot att erkänna det här) tycka att det är mysigt... ja, jag tycker det är mysigt... Sjukt, nu lämnar jag det.
Sigge


Ufo



Svårt att sitta still

Vann fem pavor på första vinlotteriet för i år på jobbet  :) 

Min rubarb kommer och lättar upp stämningen preis när man behöver. Hon hade hittat den här varianten av onepiece i någon låda och bestämde sig för att testa den och ta en tur på kontoret :)


världens bästa H <3

Fredagsmys




Kommentarer

  1. åh jag älskar katter, har haft 2 men den ena levde bara i 7 år men den andra hängde kvar i 17 år :) Älskar deras ego o självständighet samtidigt som de är så gosiga. Mina katter var mina skuggor dvs de var alltid där jag var. Satt jag o läste så kom de o la sig på tidningen/boken, satt jag o tittade på tv så kom de o gosade ner sig som dina besökare har gjort etc :) ja det är supermysigt med katter.
    Men du ta bort det där inplantatet fort,även om det inte har med cancer att göra vad man vet så ta bort skiten...
    kram Annica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo dom ska bort Annica, men pga av strålningen måste jag vänta lite ....
      Kram

      Radera
  2. Tack för besöket och för kommentaren hos mig. Vilken trevlig blogg du har, jag kände mig genast som hemma och kommer gärna tillbaka igen. Ha en bra helg du också!Kram

    SvaraRadera
  3. Åh vilket underbart mys med katterna.
    Jag skulle gärna skaffa en kisse, men jag har inte tid, tyvärr.. Men en dag kanske :)

    Haha, vilken rolig disktrasa. Men fastän du är singel så har du ju en dotter som kan använda den ;)

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Haha vad jag skrattade när jag läste att du motvilligt tycker det är mysigt med kissarna :-)

    /sandra

    SvaraRadera
  5. Har läst på väldigt mycket om cancer på sistone och jag har otroligt många gånger läst om att tillfrisknandet är en enda lång trötthet. Läste hos någon läkare att det beror på att huvudet tillfrisknar (liksom bearbetar att man varit sjuk, tar itu med allt det känslomässiga etc.) och det gör att kroppen liksom slappnar av och att den blir väldigt trött. Så den verkar höra till själva tillfrisknandet, tröttheten, trots att den egentligen inte är fysisk, även om den blir det i längden.
    Kände att det här blev väldigt svamligt, hoppas att jag inte gjorde dig förvirrad nu! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg