Hungern

Hungern... är faktiskt nästa borta. Jag är inte alls tokhungrig längre, magen är ledsen men hungern inte där. Illamåendet ligger och molar ... kommer jag må lite illa i 4 månader? Fattar inte riktigt.
Jag promenerar fortfarande varje dag, det håller illamåendet i schack och jag slutar tänka på det så hittills har det varit så skönt varje dag jag är ute och promenerar någon timme.
Idag blir det brunnsviken runt. Trist väder men jag orkar inte bry mig om små saker, promenaden är ju fortfarande samma promenad oavsett väder. Konstigt men sant :)

Har wierd feelings i PICC armen, tror på samma sätt som satte mig på akuten förra gången och jag fick gå före i kön och grejor för att få veta att jag inte hade fått en propp i armen utan mest troligt hade träningsvärk ... så fruktansvärt pinsamt. Jag ska undvika den och bita ihop, det är inte farligt om det inte är svullet och rött.

Jag har avslutat en ny tavla i helgen. Har också bestämt mig för att 10% av allt jag ev drar in under de mars, april och maj ska gå till cancerfonden. Det är ju inte direkt någon lukrativ business att vara sjukskriven men cancerfonden ska absolut ha en slant. Jag känner mig nöjd med att jag fortsatt att engagera mig någon gång per år med att samla in pengar till cancerfonden, det är lätt att glömma. Vad man än väljer att skänka pengar till är det viktigt att inte glömma, och att många bäckar små.... Ja ni vet.

Nu ska jag rusta mig för en lååååång promenad.

Trevlig söndag!


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg