Rätt drog är bättre än fel

Älskar det här budskapet, och i mitt liv just nu känns det som det exakt rätta,  huvudet på spiken. Snodde bilden från min systers kompis fb sida. 
Ja... idag skulle jag ta en låååång promenad i underbara Stockholm, Kungsholmen runt. Det gjorde jag också, men jag trodde att jag ev fuckat upp det ett tag.
Tidigare har jag berättat om vilka ENORMA svårigheter jag har att ta tamoxifenet varje dag och rätt tid. Så förra veckan tog jag fram dosetten för femte gången och tänkte att nu satan ska det gå! Jag hade fått nya tamoxifen från någon annan tillverkare och de heter då novaldex och ser lite annorlunda ut.
Jag fyller på dosetten, ser att det ligger några gamla kvar och fyller på tomrummen.
När jag skulle skynda i väg i morse tänkte jag "fan nu glömde jag i går kväll, tar en nu", sen hinner jag tänka "va djup skåra det är i den, jaja, dom ser väl olika ut"....
Sen sätter jag mig på tunnelbanan och tänker "fan va kissnödig jag är... jag som varit så noga med att lösa det innan jag gick"... sen tänker jag "satan va pissnödig jag är, vad är det frågan om..., känns nästan som den där gången när jag höll på att kissa på mig på väg till jobbet... det var när jag åt Furix, dom urindrivande för att jag band så mkt vatten efter alla behandlingar..."

Ja, och väl framme kan jag säga att jag faktiskt vid några moments trodde att jag skulle kissa på mig, på riktigt. Det var alltså inte tamoxifen jag tog i morse, utan furix. Det blev en lång promenad, men den innehöll en del stopp på vägen, tack vare mitt dåliga medicinminne. Ibland känner jag verkligen att jag blir väldigt trött på mitt tillstånd, eller på det tidigare tillståndet, som gör att sånt här shit kan hända. Nu kommer jag hädan efter att noga kolla på alla piller innan jag kastar i mig dom. Det var ju inte hela världen, och jag lyckas oftast skratta åt alla mina (för många) misstag, men det går inte att blunda för att det hade varit en mkt skönare promenad utan furix. And let me tell you, ni som inte varit i den här situationen, det känns som om man ska sprängas, det är som om man måste gå in i en egen värld, det går inte att tänka, inte för ens man hittat en WC. My god.
Minus den lilla blundern var det en lång och härlig promenad :)

Tre dagar kvar till 6 månaderskontrollen. Blä. Det är bra, men det är också väldigt väldigt jobbigt.

Tre är sk "tamoxifen" i olika former, och ett är  kisspiller....  Helt lätt är det inte. 


Fick detta i lördags morse... dom har inte ens bemödat sig med att skriva rätt. Klart man lämnar ut all sin kontoinformation, tänk om någon varit inne och snott alla mina MILJONER :) Och jag undrar fortfarande vad de "tillfälligt" gjort med mitt konto...stängt det? Fyllt det med pengar? ...



Kommentarer

  1. Fina Ida!
    Visst har jag berättat för dig att du blogg är fantastisk?
    kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg