NeuLash #3

Nu har jag kommit på ett sätt att använda NeuLash, tar på det innan jag sminkar mig på morgonen, på det sättet har jag klarat mig från kliande röda ögon :) Och ja, det fungerar! Bättre på ena ögat än på det andra dock, men det andra kanske kommer. ....

Förövigt är mitt liv så närmare normalt än någonsin efter de små tråkiga och väldigt risiga cellerna som ställde till det. Men jag mår nog bättre nu än jag gjorde innan, det finns kanske flera anledningar till det, inte så mkt cancern som är anledningen, men det är skönt att veta att det kan hända hemska hemska grejor i livet, och det går alldeles utmärkt att komma igen. Härligt! Jag har nu bestämt mig för att börja jobba 100% i Januari, tar en rätt lång semester över jul och samlar kraft, sen kör jag! Jag skulle vilja veta hur det står till i kroppen, tänk om man kunde göra någon scan och få veta att allt e grönt igen.... Tröttheten vill inte ge med sig, det är ganska jobbigt för att det gör att det blir en dålig trend, istället för att röra på mig så sover jag. Jag skulle med all säkerhet bli piggare om jag bara kunde komma igång. Någon som gått igenom det jag gjort och som vågat sig på några kosttillskott som funkat? Jag känner att jag skulle vilja ge kroppen lite hjälp att bygga upp sig igen, nått är i obalans..... det är väl tamoxifenet också, men det måste ju kunna bli bättre, vägrar tänka att det nog ska va så i fem år nu... Hell no. Jag gillar verkligen inte tamoxifenet... det bär emot att ta det varje dag, trots att jag borde bli glad i stället, det ska ju hjälpa mig att inte trilla dit igen.. men jag vet inte... det känns inte bra.

Vad har ni andra som äter kärringpillret fått för biverkningar av det? Jag har fått eksem kan man säga, eller utslag som kliar.... irriterande. Sen har jag svårt att bli av med de kilona som är kvar, och det fett som sätter sig på kroppen sätter sig på ovanliga ställen... kanske kan bero på min ålder också, men jag ser en rätt tydlig skillnad efter hela den här cancer cirkusen....

Såg just på facebook att det snöar i Norrtälje.... suck. Jag tillhör den lilla klick i det här landet som gläds åt varje vintermorgon jag vaknar och det fortfarande inte är snö. Men nu kommer det snart gissar jag.... Dock är det inte så många svarta månader kvar tills ljuset återkommer... bara typ fyra, det är bättre än sex ;)

Ha det gott där ute! Och idag är det första advent?! Det går undan!


Kommentarer

  1. Jag äter ju också de där klimakteriepillren! Men jag har börjat träna. Jag går minst 2 g i veckan och styrketränar och springer. När jag började var jag i så sjukt dålig form.....Fy tusan! Men sakta men säkert har det förbättras. För två veckor sedan sprang jag en mil och gissa om jag var stolt:)) Det jag känner som är annorlunda nu när det gäller träning är att det nu är min alldeles privata grej! Jag vill inte gå på gruppträning eller typ spela innebandy med flera människor. JAg har blivit en asocial typ som gnetar på i min egen värld! Men det passar mig utmärkt nu! Jag hopppas du kan hitta något som gör dig piggare! Hojta till när du är i Hagis så går vi till Flex och bränner några kalorier tillsammans!! ( Helt asocial är jag ju inte;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg