Träning i bassäng och start av cytokur #5

 Jag vet inte om jag tidigare skrivit att det jag ordinerats efter möte med fysioterapeut blev bassängträning. Jag har väl haft lite problem med detta, inte för att det är något fel med bassängträning utan för att jag typ inte kan göra något annat och det gör mig lite besviken. Jag vill springa en sväng när jag har lust och framför allt när jag har tid. Inte åka till KS när det passar dem, dvs mitt på dagen. Alla andra människor, liksom jag, har möten och arbetsuppgifter att sköta på dagtid. 

Kanske kan det bli något annat senare, jag vet inte. Det är i alla fall skönt att röra sig i vattnet, jag blir mindre rädd för att göra mig illa och det är faktiskt mycket jobbigare än jag trodde. Idag kunde jag inte göra särskilt mycket alls med överkroppen tyvärr. I mitten på december sprang jag mina sista kilometrar som det verkar. Samma dag som jag loggade in i journalen och läste att jag ska dö lite tidigare än väntat hade jag just sprungit 6 kilometer på morgonen. Som vanligt typ. Nu är allt aldrig riktigt som vanligt.

Blir det det?

Sjukt trist är att jag ff har ont i bröstbenet, det gör mig less, trött och rädd. När hände det. Jag tror kanske när jag åkte till Västerås på tjejkväll. Jag bar en väska som inte alls var tung, men jag släppte ner den och tog upp den på vägen mellan bussar och tåg osv. Kanske att jag roterade på något sätt när jag lyfte den någonstans.

Det gör i alla fall inte ont när jag nyser så då är jag ganska nöjd. 

På tisdag är det min första återkoppling på riktigt sedan jag startade med behandling i januari. Så så läskigt. Någon frågade om jag trodde att jag ska få dåliga svar, men nej det tror jag inte. Jag tror bara inte att dom är bra heller. Jag tror ingenting för jag är livrädd för att bli besviken.

Det är så mycket tråkigt och oroligt som händer runt mig, människor bir sjuka, är sjuka, kanske är sjuka och dom mår psykiskt dåligt. Kan man köpa ett trollspö på någon site med snabb frakt direkt hem till dörren så man slipper gå ut? 

Så, varsågod, 100% garanti ett deppigt inlägg.

Jag skulle vilja fixa alla, inklusive mig själv. Det bara är en sådan dag (liten behandlingsångest på G kan man gissa....) 

Målbild. Jag, sommaren och 2569 st caipirinhas

Kommentarer

Populära inlägg