Barndomsvänner på besök i Västerås

 Jag har en enormt socialt nätverk. Jag vet ärligt talat inte hur det har blivit så men alla har sin pusselbit i mitt liv och då blir dom kvar.

Några som funnits med väldigt länge är barndomskamraterna. När vi ses tycker vi det är lustigt att säga saker som "minns du när vi drack blandningen av likör och risvin ur en tom acetonflaska när vi skulle på disco, det var ju 30 år sedan"... det lustiga är inte drickat utan att det är 30 ÅR SEDAN. Va fan hände där. Det är liksom orealistiskt längesedan och vi har minnen därifrån, hela grejen är kittlande ;)

Dom här vännerna träffar jag inte jätteofta, men dom är närmare än någon annan ändå. Vi känner varandra från den där grunden ni vet, har koll på varandras familjer och de små människor vi var innan vi blev stora. När vi ses gör vi mysiga saker, vi var denna gång på Steam Hotell i Västerås.
Jag har jobbat inom hotellbranschen i nästan 20 år innan jag bytte riktning ganska nyligen, och jag är svårimpad när det kommer till hotell. Jag tycker att dom har lycktas riktigt riktigt bra där. Dom har lyckats på flera sätt, det är ett spektakulärt hotell i Sverige och Västerås är inte direkt (förlåt) en metropol på något sätt, men dom har så enormt mycket gäster jämt ändå och allt du behöver finns på hotellet utan att det hinner bli tråkigt en sekund. Det är lite WOW tycker jag.

Jag hade dock hellre lämnat hotellet för middag på  Restaurang Frank, maten på hotellet imponerade inte när vi var där, kanske en tillfällighet eller klassiskt att man kan inte vara bäst på allt. Nu är det många år sedan jag besökte Frank i Västerås, men det var en matupplevelse jag minns och med facit i hand önskar jag att vi kört middagen där. Se där, nu fick ni ett restips, Västerås! 



Orangeri

Blir så sällan en drink nu för tiden
så tro mig, jag NJUTER!


18 våningen och baren längt upp. Ingen
dålig utsikt!

Mysiga och hemtrevliga rum.



Kommentarer

  1. Folk blir nog kvar i ditt liv för att du verkar vara en sådan fin och rolig människa, det är vad jag tror.
    Har inte jobbat inom hotellbranschen, men är svårimponerad ändå, 🤣🤣🤣 Liten gäst från helvetet typ 😈. Men spenderade en helg på Talldungen för två veckor sedan. Det är en pärla, både resturang-mässigt och som hotell. Leif GWs favvo-resturang, också, som det verkar. I Brösarp.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg