NU KÖR VI ROSA!





ROSA

Då kör vi! Det är rosa månaden med start idag! Gör som jag, gå ut, köp upp lagret på nått ställe och ge bort dessa. När ni får höra "åh, jag som hade tänkt köpa ett" ger ni denne tipset att helt enkelt göra det och i sin tur ge bort! Pay it forward so to say.
Jag köpte 40 st , räckte inte ens till halva kontoret... så va inte blygsamma. Ut och köp!

Kommentarer

  1. Du ska köpa dom andra RosaBanden istället, dessa du visar på bilden där går inte alla pengar till forskningen och dessutom går pengarna till cancerfonden, inte BRÖSTcancerfonen, dom andra RosaBanden skänks och går oavkortat till BRÖSTCANCERFONDEN.
    Kramar Lisbet

    SvaraRadera
  2. För sent Lisbet! Men jag är inte en kämpare för bara bröstcancer, så det är helt OK att pengarna går till Cancerfonden! Att de har en viss kostnad för att göra dem är också OK, så länge det mesta går till cancerfondens alla olika uppdrag. Kostanden är 1,50 per band resten går oavkortat till Cancerfonden. De cerisa är det ju BRO (antar att det är det du menar)som säljer. Men vad man än köper så går en del till allt som har med att bota cancer, ta hand om dom som är drabbade och bredvid, och det är nästan så idag att jag hoppas de lägger mera pengar på den grupp som har en högre dödlighet.
    Blev inget band kvar till mig, så jag får väl köpa BRO´s i stället :)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Bra tänkt! Vänner och bekanta ska härmed dekoreras!

    Kan du inte ta bort allt krångel när man ska kommentera dina inlägg? Det är ju helt omöjligt att se bokstäverna...

    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. All cancer ska givetvis ha kämpare, jag stödjer också andra, min väninnas son har cancer och är inte ens tre år så visst ska vi kämpa för alla, men det är tyvärr så att dom som säljer cancerfondens rosa band får behålla 10 kr / band...
    Vi kämpar för att all cancer ska kunna botas, inte i vår tid, kanske inte i våra barns men förhoppningsvis i våra barnbarns tid :)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  5. Nej, dom får behålla allt utom 1,50, så länge det inte är via förening. Deras vanliga återförsäljare får inte behålla tio spänn, så man kanske fundera på var man köper dom. All insamling, är bra insamling. Men det ska inte gå endast till bröstcancerforskning enligt min mening. Det bästa är givetvis att bara betala pengar rakt in, men detta är ju ett sätt för att få människor att få upp ögonen, och så länge man inte blir lurad så är varje krona bra. Oavsett varifrån den kommer. Dagmar, som i detta fall har gjort dessa i år gör också kläder, dom säljer en tröja för tusen spänn, och skänker 10% av det till cancerfonden, dom får alltså behålla 900 men det ger fortfarande en hundring till cancerfonden (som gör annat än att forska vilket också behövs)
    :)
    Tjing

    SvaraRadera
  6. Tror inte jag förstår skillnaden och så länge pengarna går till cancerforskning känns det att det kvittar

    SvaraRadera
  7. Right Mia. Kind of my point.

    Det är idiella och patientföreningar som får behålla mellan 5-10 kronor av de 25 cancerfondesns kostar, men de kan man ju undvika om man nu orkar. Rosa bandet har dragit in nästan 4 miljoner sen 2003, works for me.

    Ha det gott!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg