Hemligt nummer

Alla i min situation vet kanske hur det känns när "hemligt nummer" ringer, eller man har missat det och inget röstmeddelande är lämnat... man vet hur det känns när man sen ser att de försökt ringa fler gånger. Man vet hur det känns när dom sagt " vi ringer bara om det är något" och det gått 4 veckor sen operation...
Det jag beskriver är oro.

När jag sen svarar på tredje försöket av "hemligt nummer" och det är kirurgen på kvinnokliniken som gjorde den sista operationen och hon börjar med "kan du prata". Där dör jag. Jag känner hur tårarna och svetten bränner. Jag är livrädd. Sen säger hon " bra, vill bara fråga hur du mår och tala om att patologens svar har kommit och det finns inget misstänksamt i det vi tagit ut".


... det här låter säkert töntigt, men jag är fortfarande trött efter det där samtalet i onsdags. I dag är det söndag. Man skall icke förakta känslor och dess påverkan på kroppen. Jag har aldrig ens trott att jag hade något misstänkt, men skillnaden mellan " inget" och "något" handlar om liv och död, då känner man. Eller jag. Jag känner.


Kommentarer

  1. Det kan vara jobbigt även med bra besked ibland. Förstår att det tog på krafterna.//Ullis

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg