The lovely life of an ex cancer patient

Åh. I morgon är den jobbigaste jobbdagen
för mig, kanske på hela året. Jag behöver all tid jag kan få. Och vad händer då? Aj. Va ont det gör i bakhuvudet och va stor lymfkörteln på ena sidan bakhuvudet är. Suck. Nej, det är ingen fara, säker förkylning på gång, men ....
När man kontaktar onkologer och berättar en sådan här företeelse så säger dom " det är nog bara... MEN vi tror helst inte i den här branschen utan vill vara säkra"
Detta resulterade i en akuttid på radium hemmet i morgon . Det är ingen fara. Man kanske tar ett litet prov på den.... Ok toppen , det tycker jag låter fint. Tack och hej.

Men det låter inte alls bra. Jag tror som vanligt att det inte är någon fara, men. Imorgon är sista arbetsdagen på året för mig och då passar det jävligt dåligt att få en spruta i skallen, det lovar jag. Fuck that.

Men så är det bara. Det är slut på chansandet . Man tar reda på,man gör som dom säger. Punkt slut

Suck...

Kommentarer

  1. ja inget chansande! Bra att det kollas upp så snabbt och så är det ju så att allt är faktiskt inte cancer. Hoppas att allt går bra imorgon o att din dag inte blir superstressig. Ta hand om dig :)
    God Jul till dig!
    kram Annica A

    SvaraRadera
  2. Ja det måste man ju ta reda på :)!
    GOD JUL!

    SvaraRadera
  3. Ja du Ida, vi får nog ställa in oss på att det är just precis såhär. Man tror och vill tro att allt är bra men....tänk om..... jättebra att det kollas upp snabbt.
    Kram och GOD JUL till dej & H

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg