Canceroffline.nu

Den godaste burgaren ever! Besök Flipp'n Burger!
Va skönt det är med semester?! Borde man ha jämt...

Känner mig helt canceroffline. Skönt. Jätteskönt. Håret växer, det som fortfarande ett år senare är lite skralt med är ögonfransarna, dom är glesa och tunna, naglarna får jag jobba stenhårt med om dom inte ska gå av hela tiden, samma sak med mina fötter, dom är så så känsliga, får skavsår av alla skor, oavsett om jag haft dem tidigare eller inte. Märkligt. Men jag antar att det har med taxotere att göra... vet inte. Det borde väl bli bättre.
Annars har jag bara njutit av familj, landet, andra jag älskar, den här första semesterveckan har varit helt makalös. Sol hela veckan, varma sommarvindar, sena kvällar vid grillen, massa snack och ...ja, det har helt enkelt varit underbart. I helgen åkte jag och H hem och gjorde stan. Jag tog i från tårna i går och har ont i huvudet idag.... jätteont, men det var det värt. En rolig kväll, alldeles för många drinkar, skavsår och god mat :)

Tror tabletterna mot tabletterna funkar faktiskt... vet inte, tiden får utvisa... men det känns lite bättre tycker jag. Sjukt bara att man ska äta medicin mot medicinen...

Jag har varit svinduktig hela veckan (minus igår när det intogs en hel del kalori/kolhydrat packade grejor) undvikit gluten, mjölkprodukter, tränat enligt min tränares rekomendation. Det är läskigt hur fort man börjar bygga muskler av några enkla övningar. Det känns dessutom underbart när man börjar skönja någon slags form på kroppen. Det här tänker jag fortsätta med. Mina fivefingers är super! Jag har aldrig gått i skönare skor. Gick en mil i dom igår, inte ont någonstans, inte en enda blåsa någonstans. Amazing. Try it!

Måste ta nått form av beslut ang vad jag ska göra med mina bröst... ett nytt och fix med det andra, men jag måste välja nu hur jag ska ställa mig till storleken. Konstiga grejer man ska besluta om...



G O T T 



Inte bara jag som har semester. Valtra också.

Livet, det här är livet. Strosa runt i lugnet.


Jag njuter mer av det vackra numera. Jag stod här hur länge som helst och bara tittade. Livet har sina ljusa sidor, helt klart. 

En sväng till Åland med nyss hemkommen syrra :D Faktiskt nästan hela familjen var med. Stor sådan!

Inte lika sköna som fivefingers... Men jäkligt snygga :)

Idag har jag shoppat armband. En kompis-kompis gör dom här. Grymma! Jag kan inte bestämma mig, men fick tillslut begränsa mig lite, det blev dom här. Snygga! 


Kommentarer

  1. Jag funderade på det där, med dina biverkningar och medicinen mot dem. Jag känner likadant nämligen, mycket loj och likgiltig och ingen lust riktigt. Men inte deprimerad egentligen. Och som det sitter i då! Jag väntar dock ett tag till med åtgärder...

    Ja, du, konstiga frågor det där med brösten :)

    Fina bilder, snygga skor, fin familj, fina armband, bra tränat, fint liv!!! Kram

    H

    SvaraRadera
  2. Ha ha
    Canceroffline - du är för himla rolig du!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg