Nu är det gjort

Metastasutredningen är klar, ingen misstanke någonstans och det friska bröstet blev jag av med i måndags ... Nu är jag åter i känslan av att det faktiskt finns ett slut på detta.
Jag vet ju att kontrollerna fortsätter även om det finns mindre vävnad att få cancer i, men det är skönt att ändå veta att sannolikheten att jag får cancer igen ny är avsevärt mindre. 
Denna sjukhusupplevelse har varit både kaotisk och rolig, helt vrickade grannar, supersjuka och mindre sjuka. Snälla och mindre sympatiska sköterskor, massor av 
morfin, jag har djävulskt ont. Nu väntar en skapligt lång vila som jag behöver . Mitt huvud är så trött, min kropp ett vrak. Jag vill bara hem, men det ser inte ljust ut just nu. Det är svårt att sova här.

Sist jag skrev så var det om genen. Det blev glädjetårar när min syster kom med beskedet att hon inte bär på genen, det var en enorm lättnad. Tyvärr blev det inte samma svar till min faster, så nu får vi se hur det blir med mina kusiner. Tur i oturen ändå att man kan få reda på!

Nu måste jag ringa på medicinklockan... Over & Out

Kommentarer

  1. Åh vad bra att det känns bättre att ha det gjort. Men att det ska göra så ont :( Hoppas du får all den smärtlindring du behöver så du blir starkare och friskare och slipper sjukhuset. Kram till dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! jag är hemma...men blev sjuk, så jag väntar ff på att känna den där JIHOOO VA JAG E STARK, men det har aldrig tidigare aldrig hänt att den uteblivit så jag väntar på ;) Kram

      Radera
  2. Krya på dig! Hoppas du snart mår bättre och får komma hem!
    Kram från en bloggläsare

    SvaraRadera
  3. Oj här har jag missat massor ser jag. Hoppas allt är väl med dig.
    Jag op bort mitt friska bröst i höstas, för att jag ville med min cancerhistorik...
    Att gå igenom op med ca-historik är ingen dans på rosor. Kroppen minns, det tar på krafter.
    Jag har utmattningsymtom efter allt jag gått igenom, inget ovanligt. Är sjukskriven. Blir sakta men säkert bättre. :)
    Somsagt hoppas du mår bra! Kram Annica A

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Annica!! Nej det här har inte varit någon rolig "ledighet"... jag började känna mig bättre efter 5 veckor! Jag har inte alls mått bra, och varit så så sjukt trött, haft väldigt ont och lite komplikationer. Jag börjar jobba nu på måndag, hoppas att jag pallar, men jag mår faktiskt mkt mkt bättre nu än bara för en vecka sen. Hoppas du repar dig!! Visst är det ändå skönt att vara av med en stor del av risken att åka dit igen? Men... det är äggstockarnas tur nästa gång, orkar bara inte tänka så mkt på det nu, det tar jag en annan dag :) KRAM

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg